top of page

colour and styling.

personally yours.

  • Foto van schrijver-Melanie-

-Kleur- & Kledingadvies...is dat iets voor mij?!-Die vraag heb ik ontzettend vaak gekregen! Natuurlijk is het leuk om advies te krijgen over welke kleuren bij je passen, welke kleren je ge-wel-dig staan en om eens iemand in je (o zo chaotische!) kledingkast te laten kijken... en natuurlijk wil je weten wat er nou eigenlijk bij jou past en wat je beter niet meer kunt dragen. En nee, daarmee bedoel ik helemaal niet te zeggen wat je absoluut niet 'mag' dragen, want dat bepaal je zelf...ik probeer je alleen d.m.v. leuke tips, tricks & tools te late zien, ontdekken en voelen hoe je het beste uit jezelf kunt halen m.b.t. kleur en kleding.Model

"Heb je nog iemand nodig?"

Voor mijn opleidingen had ik een aantal modellen nodig en er kwamen in no-time veel aanmeldingen binnen. In de eerste instantie was ik best verbaasd, maar kennelijk is er veel vraag naar goed en persoonlijk advies! Het is interessant om te merken hoe het onderwerp 'kleur en kleding' leeft onder de mensen en ook goed om te ervaren dat men eigenlijk helemaal niet weet bij wie men terecht zou kunnen voor vragen zoals: 'Welke kleuren staan mij?!' / 'Waarom ziet dat kledingstuk er bij iemand anders wel leuk uit, maar staat het mij niet?' / 'Ik heb veel geld uitgegeven aan kwalitatief goede kleding, maar toch is het achteraf niet wat bij mij past...waar ligt dat toch aan?!' / 'Waarom lukt het mij niet om kledingcombinaties te maken en trek ik vaak hetzelfde aan?!' / 'Wat is eigenlijk mijn stijl?' Herkenbaar?! Don't worry...


Bovenstaande vragen, getoonde interesse m.b.t. mijn opleiding en ook de input van menen om mij heen werden voor mij een nog grotere motivatie om mensen echt persoonlijk advies te geven waar ze de komende jaren mee vooruit kunnen...want het gaat er mij tenslotte om dat jij tevreden bent en dat je zelf aan de slag kunt met het advies zonder altijd maar te struwelen met jezelf, je kleding en de mode om je heen!Mode

"Je hoeft de mode niet op de voet te volgen, als je maar dicht bij jezelf blijft!"

Want wat is mode eigenlijk? Mode is wat je er zelf van maakt en niet wat er op dit moment in de winkels hangt of wat er 'in' is. Het is natuurlijk altijd leuk om om je heen te kijken wat er zoal in de winkels hangt en wat de nieuwste trends zijn, maar zo snel als de mode zich ook ontwikkelt, het is niet reëel om altijd aan het perfecte modebeeld te (willen) evenaren. Niet iedereen staan felle kleuren of ziet er geweldig uit in een jurk met een drukke print en ruches.


Voor je het weet is dat ene kledingstuk (dat in de winkel helemaal top was!) alweer 'uit' de mode, heb jij een kledingstuk voor impulsieve aankopen en moeite om het op de juiste manier te combineren. Want laten we eerlijk zijn, er zijn weinig mensen die daadwerkelijk gelukkig worden van alle fashionable kledingstukken die in de winkels hangen en die vervolgens ook jaren alles dragen om er geweldig uit te zien. Je hebt veel meer aan een goede basis garderobe met kleding gebaseerd op jouw eigen stijl!


"Als je kleding draagt die bij jou past en waar jij je goed in voelt, dan heb je de eerste stap al zelf gezet!"

Dus tja, of kleur- en kledingadvies iets voor jou is, kan ik natuurlijk niet voor jou bepalen. Het enige dat ik erover kan zeggen is dat echt iedereen een intake voor een kleur- en kleding advies kan aanvragen (zowel zakelijk als privé) en dat iedereen een andere persoonlijke reden heeft.


Jij bepaalt zelf wat voor jou belangrijk is en laat de rest dan maar aan mij over...!


- Liefs Mel-


31 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page