color and styling.

personally yours.

Contact

IMG_2107.JPG
 
ABOUT
Me

-De stap durven zetten om van je passie je werk te maken geeft echt voldoening!-

Interesse in kleur, kledingstijlen en fashion heb ik altijd al gehad. Ik vind het heerlijk om te shoppen en ik vind het interessant om te zien hoe ieder mens zijn eigen kledingstijl heeft ontwikkeld in de afgelopen jaren en wat ze daarmee (willen) uitstralen.  Ieder mens is uniek, op wat voor manier dan ook!

Zelf ben ik iemand die goed kan luisteren; iemand die met veel betrokkenheid  en enthousiasme opdrachten uitvoert en het beste in mensen naar boven wilt halen zodat ze ook het beste van zichzelf kunnen laten zien aan anderen. 

Bovenstaande eigenschappen zorgden ervoor dat ik de opleiding tot Imago Consultant, Styliste en Kleurenconsulente met veel enthousiasme, gedrevenheid en vooral met veel plezier heb afgerond. Het is voor mij een uitdaging om (door gerichte vragen te stellen en mensen goed te leren kennen) een persoonlijk en professioneel advies te kunnen geven met een persoonlijke touch van -Mel-.  

 

Ik word gelukkig van mensen die gelukkig zijn! Mijn uiteindelijke doel is om het persoonlijke doel van een klant te behalen...of dat nou gaat om een goede basisgarderobe, een geheel persoonlijk kleuradvies, een plan van aanpak hoe je uiteindelijk moeiteloos zelf kunt gaan shoppen, hoe je miskopen kunt voorkomen en altijd dicht bij jezelf blijft qua stijl of hoe je altijd weet om de juiste kleding met elkaar te combineren.

Het is aan mij om jouw identiteit om te zetten naar de kleding die je draagt!

Neem gerust contact met me op, zodat we samen kunnen kijken hoe we jouw persoonlijke doel gaan bereiken. Ik kom graag naar je toe voor een kennismakingsgesprek! 

-About Me - 

  • Facebook
  • LinkedIn