top of page

color and styling.

personally yours.

Indie Fashion Photoshoot

Workshop & Lezing

"Durf je eigen ik te laten zien...wat er is maar één JIJ !"

Het is natuurlijk niet voor iedereen altijd even makkelijk om de stap te maken om in jezelf te investeren qua kleding, fashion en/ of persoonlijke ontwikkeling op kledinggebied.

 

Misschien vind je het spannend om voor jezelf een persoonlijk advies te krijgen of ben je er nog niet uit of het wel iets voor jou is en wil je liever samen met je vriendinnen/ moeder/ zus/ collega's en of/ kennissen gewoon een gezellige avond/ middag doorbrengen om samen meer te weten te komen over kleding, kleur, stijlen, shoppen en bijv. kledingcombinaties maken. 

Je zult na deze paar uurtjes al een andere kijk op de mode hebben, bewustere keuzes maken met shoppen, zelfverzekerder een winkel binnen stappen en leuke tips en adviezen kunnen omzetten naar wat voor jou belangrijk en van toepassing is. 

We gaan tijdens deze workshop & lezing samen aan de slag door interactie met leuke fashion cards, jullie eigen kledingstukken, vragen en antwoorden over jullie persoonlijke 'issues' en ik zal veel informatie geven over stijl, kleuren en materialen in je outfits, het combineren van kleding, shoppen en over je persoonlijke garderobe.

Indien gewenst zijn er modellen met leuke kleding uit winkels voor een kleine modeshow, wat het natuurlijk extra leuk maakt! 

Jullie krijgen genoeg stof tot nadenken, waarmee jullie thuis ook zelf aan de slag kunnen! Tevens ontvangen jullie na afloop nog een toffe GoodieBag die goed gevuld is met handige, fashionable goodies speciaal voor jou!

'You don't need a lot of accessories if you have a little bit of sparkle by yourself...'

Indien er nog speciale wensen/ behoeftes zijn, kan ik deze natuurlijk ook verwerken in een workshop en samen een programma maken dat bij jullie past! 

- Prijs vanaf € 39,- p.p.-

Handwritten quote "There is beauty in simplicity" on paper, female fashion accessories, la
bottom of page