top of page

color and styling.

personally yours.

_edited.png

Business Styling

"Een eerste indruk maak je maar één keer, so you'd better be sure it's the right one !"

Als persoon blijf je jezelf ontwikkelen, zowel privé als op zakelijk gebied. Je groeit in je rol en doordat de wereld om je heen continu in beweging is, is het soms lastig om jouw positie hierin te bepalen.

Als professional wil je uitstralen wat bij jouw huidige functie past en bij hoe jij bent. Misschien wil je gezag uitstralen of juist wat vriendelijker overkomen. Laat kleding voor je werken! 

 

'Voeg een item toe aan je outfit dat écht een stukje van jou laat zien...bijvoorbeeld een sieraad.'

 

Zorg ervoor dat je garderobe bij je past en dat je een juiste balans tussen je privé garderobe en je zakelijke garderobe krijgt. Het is belangrijk dat je ten alle tijde passend gekleed bent voor een speciale gelegenheid, een sollicitatiegesprek, een zakelijke afspraak, een vergadering of bijvoorbeeld een zakelijk diner.

Als Imago Stylist leer ik je alles over hoe kleding voor jou kan werken, hoe kleur in je kleding jou laat overkomen, hoe je jouw positie en je functie binnen het bedrijf beter kunt laten overkomen. Je zult zien dat je (ondanks dat je een kledingcode hebt of juist niet) met de juiste uitstraling meer zult bereiken en een andere indruk achterlaat die jouw rol binnen het bedrijf positief beïnvloedt.

Dit advies is in alle sectoren en functies toe te passen, zowel als bijvoorbeeld secretaresse, teamleider, vertegenwoordiger, manager, winkelverkoper, assistente of als directeur! 

Wil je het niet persoonlijk over jou laten gaan, maar wil je wel advies krijgen?! Volg dan een lezing samen met je collega's om zo informatie te krijgen om er zelf mee aan de slag te gaan.

Zorg dat je de beste professionele versie van jezelf wordt!

- Prijzen zijn op aanvraag -

Image by Ruthson Zimmerman
bottom of page